Politica de confidențialitate

Societatea cu Răspundere Limitată HARPER MEDKLINIK, IDNO 1008600047978, cu sediul în mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 10/B, administrată de către Mîrza Veaceslav, este o instituție privată, a cărei activitate de bază constă în prestarea serviciilor medicale.

HARPER MEDKLINIK oferă servicii medicale prietenoase în raport cu pacienții, adaptate ritmului de viață modern. Vizita la clinica noastră este opțională, deoarece oferim consultații atât în format tradițional clasic, cât și online sau telefonic.

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal

HARPER MEDKLINIK, în scopul asigurării unui nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, precum și pentru a realiza un control independent și calitativ asupra nivelului de conformitate, atunci când prelucrăm datele cu caracter personal care vă privesc, dar și având în vedere obligațiile legale prevăzute de legislația națională și europeană (a se vedea art. 37 din GDPR și 25 din Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal), noi am desemnat în calitate de responsabil de protecția datelor cu caracter personal (data protection officer) – compania ,,Privacy by Default” SRL, IDNO 1019600008131, administrată de Sergiu Bozianu.

În relația cu clienții, angajații și vizitatorii noștri, avem un avocat dedicat care are rolul de a vă reprezenta și de a gestiona soluționarea cererilor și a plângerilor dumneavoastră. De asemenea, acest avocat reprezintă capacitatea noastră de a oferi un arbitraj independent în conformitate cu drepturile dumneavoastră în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Ne asigurăm că operațiunile noastre respectă cerințele Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal și domeniul protecției datelor cu caracter personal în general.

DPO-ul poate fi contactat la adresa de email: info@harper.md sau la adresa mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 10/B.

NOTĂ DE INFORMARE | Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

Doriți să vă contactăm noi?

Lăsați-ne un număr de contact și vă sunăm imediat.

Consultație online Consultație fizică