Politica de confidențialitate

Societatea cu Răspundere Limitată HARPER MEDKLINIK, IDNO 1008600047978, cu sediul în mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 10/B, administrată de către Evghenii Gîrlea, este o instituție privată, a cărei activitate de bază reprezintă prestarea serviciilor medicale.

HARPER MEDKLINIK înseamnă servicii medicale prietenoase în raport cu pacienții, adaptate ritmului de viață modern. Vizita la clinica noastră este opțională, deoarece oferim consultații atât în format tradițional clasic, cât și online sau telefonic.

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal

HARPER MEDKLINIK, în scopul asigurării unui nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal, precum și pentru a realiza un control independent și calitativ asupra nivelului de conformitate, atunci când prelucrăm datele cu caracter personal care vă vizează, dar și având în vedere obligațiile legale prevăzute de legislația națională și europeană (a se vedea art. 37 din GDPR și 25 din Legea nr. 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal), a desemnat în calitate de responsabil de protecția datelor cu caracter personal (data protection officer) pe Gîrlea Evghenii, CEO HARPER MEDKLINIK. 

În relația cu clienții, angajații și vizitatorii noștri, aceasta este avocatul dumneavoastră în raport cu noi și are sarcina de a gestiona soluționarea cererilor și a plângerilor depuse de către dumneavoastră și, totodată, reprezintă capacitatea noastră de a demonstra un arbitraj independent în ceea ce privește conformitatea operațiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, realizate în raport cu drepturile de care dispuneți dumneavoastră, precum și cerințele din domeniul protecției datelor cu caracter personal, conform Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal.

DPO-ul poate fi contactat la adresa de email: gdpr@harper.md imi trebuie asa o poștă electronică Ea era deja facutasau la adresa mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 10/B.

NOTĂ DE INFORMARE | Prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

Doriți să vă contactăm noi?

Lăsați-ne un număr de contact și vă sunăm imediat.

Consultație online Consultație fizică