Pediatrie Image

Pediatrie

Specialiști de foarte bună calitate și servicii prestate la cel mai înalt nivel – acestea sunt principiile pe care Harper Medklinik le aplică zilnic în raport cu fiecare pacient.

În cabinetul pediatrului găsiți siguranța unei îngrijiri medicale de excepție, cu empație, înțelegere și bun simț. Clinica pune la dispoziția pacienților un centru modern, cu infrastructura necesară pentru evaluarea, monitorizarea și tratamentul complet al sănătății copilului. Alături de o echipă multidisciplinară, cu experiență și profesionalism, care înțelege necesitățile copiilor, veți avea o experiență medicală liniștită. În cadrul clincii, oferim asistență pediatrică și investigații complexe, consultații offline și online, dar și monitorizarea medicală a copiilor.

Avantajele Harper Medklinik

Sarcina părinților responsabili și grijulii este de a ține sub control starea sănătății copilului, începând cu examinările profilactice și terminând cu luarea unor măsuri urgente în caz de boală. Ținând cont de specificul lucrului cu micii pacienți, care necesită o atenție deosebită, dar și cu părinții, care au un program de muncă intens, propunem pacienților adulți, dar și celor mici, o serie de avantaje, de care puteți beneficia în orice moment:

 • înregistrare online;
 • consultație online la medicul-pediatru;
 • recepție fără a sta la coadă – vă apropiați la ora indicată și medicul vă așteaptă deja, nu dvs. îl așteptați pe el;
 • medici cu experiență, specializați în diverse ramuri ale pediatriei, care pot să găsească limbajul potrivit și cu cei mai capricioși mici pacienți. Medicii noștri s-au manifestat ca adevărați profesioniști în tratamentul unui larg spectru de maladii asociate bolilor copilăriei;
 • utilaj modern, care permite creșterea eficienței diagnosticării și tratamentului (de exemplu, aparatul USG de ultimă generație Samsung Medison HS 30 3P);
 • posibilitatea unor consultații online, ceea ce înseamnă economie de timp;
 • cont personal pe site-ul clinicii, care permite obținerea oricăror informații privind rezultatele analizelor și investigațiilor, următoarele programări la medic etc;
 • sprijin în toate aspectele ce țin de tratament și fortificarea sănătății.

Alege Pediatria Harper Medklinik

Examinările regulate ale copilului la medicul pediatru au și un rol educativ. Dacă copilul este obișnuit de mic să meargă la doctor, să i se preleve sânge pentru analize, el înțelege faptul că merge la clinică pentru a primi ajutor și că acolo nu i se întâmplă nimic rău, nimeni nu-i provoacă durere, ci totul se face pentru binele lui. Astfel, el nu va avea probleme nici în viitor, când va trebui să se îngrijească singur de sănătatea sa. Noi oferim:

 • abordare profesională în soluționarea problemelor;
 • consultații și informare detaliată a părinților despre starea sănătății copiilor lor;
 • acces imediat la rezultatele analizelor;
 • operativitate în efectuarea consultației;
 • servicii medicale fără frică și fără durere pentru micii pacienți;
 • prețuri accesibile.

Micii și pacienții adulți ai clinicii pot conta pe asistență multilaterală calificată, atitudine respectuoasă, bunăvoința și grija medicilor. Diagnosticare, investigații, recomandări de tratament sau îmbunătățire a stării de sănătate a pacienților, profilaxie – toate acestea le găsiți la noi.

Sănătatea copiilor este lucrul cel mai de preț pe care îl avem! Pentru a o păstra este nevoie de ajutorul unor specialiști calificați. Anume asemenea specialiști activează la Harper Medklinik. Vă puteți programa la medicul pediatru la numărul de telefon 078 444 457 sau lăsați o solicitare în formularul de feedback, pentru a soluționa orice întrebare despre sănătatea copilului dumneavoastră.

Doriți să vă contactăm noi?

Lăsați-ne un număr de contact și vă sunăm imediat.

Consultație online Consultație fizică