Neurologie Image

Neurologie

Afecțiunile neurologice pot afecta funcționarea creierului și a sistemului nervos și pot avea un impact semnificativ asupra calității vieții. Din acest motiv, este esențial să acordăm o atenție sporită simptomelor și să efectuăm o consultație medicală la primele semnale ale unei probleme neurologice.

La Harper Medklinik, ne-am angajat să oferim servicii medicale de cea mai înaltă calitate, personalizate pentru fiecare pacient în parte. Aici punem la dispoziție specialiști calificați, consultații medicale, diagnostic, tratament și gestionarea afecțiunilor neurologice. Fie că este vorba de o durere de cap, o migrenă, un accident vascular cerebral sau o boală neurodegenerativă, suntem pregătiți să oferim o abordare medicală individuală, cu accent pe necesitățile pacientului.

O vizită la medicul neurolog cuprinde:

  • O anamneză a pacientului – primul pas către evaluarea medicală a pacientului, reprezintă un set de întrebări care au ca scop relevarea istoricului medical al pacientului, bolile asociate, prezența afecțiunilor medicale în familie, medicația actuală;
  • Examenul clinic – la această etapă, medicul realizează procedurile medicale de evaluare a principalelor organe și sisteme de organe. Atenția este centrată pe evaluarea structurilor nervoase precum creierul, măduva spinării, a sistemului cardiovascular dar și a celorlalte sisteme;
  • Investigații paraclinice – în cadrul consultului, medicul poate alege să realizeze și investigații suplimentare și proceduri în stabilirea unui diagnostic mai precis și determinarea planului de tratament necesar.

În plus, la centrul nostru medical, punem un accent deosebit pe prevenție. Este important să fim conștienți de factorii de risc și să acționăm pentru a preveni apariția afecțiunilor neurologice. Prin intermediul consultațiilor și analizelor, vă putem ajuta să înțelegeți riscurile, să dezvoltați obiceiuri sănătoase și să evitați probleme neurologice înainte ca acestea să apară.

Consultația neurologului este recomandată în cazul prezenței următoarelor simptome:

  • Stare de slăbiciune, amețeală frecventă
  • Dureri de cap constante, chiar cronice
  • Tulburări de somn
  • Amorțeală și senzația de furnicătură
  • Pierderi de memorie

Ignorarea simptomelor sau întârzierea în căutarea ajutorului medical pot duce la complicații și la o recuperare mai lungă și mai dificilă. Prin urmare, încurajăm toți pacienții să acorde atenție tuturor semnelor de sănătate și să se înscrie pentru o programare la medicul neurolog cât mai curând posibil.

Bucură-te de o viață plină de energie și vitalitate! PROGRAMEAZĂ-TE pentru o consultație la medicul neurolog AICI.

Ne găsești și pe Facebook – Harper Medklinik.

Doriți să vă contactăm noi?

Lăsați-ne un număr de contact și vă sunăm imediat.

Consultație online Consultație fizică