Medicina Muncii Image

Medicina Muncii

Programare online       |       Programare prin Whatsapp       |    Programare la 078 444 457  

La Harper Medklinik avem o echipă de specialiști cu experiență, pregătiți să asigure o gamă largă de servicii de medicina muncii, într-un mod prietenos și cu o abordare personalizată, în funcție de dimensiunea fiecărei companii și specificul său. Suntem prima clinică privată autorizată pentru servicii de medicina muncii în Republica Moldova.

Ce este medicina muncii?

Medicina muncii este ramura medicinei care se concentrează pe sănătatea și securitatea angajaților. Principala sa preocupare este de a preveni accidentele și bolile legate de muncă, de a menține și de a îmbunătăți sănătatea angajaților, de a evalua riscurile și de a oferi recomandări cu privire prevenirea bolilor profesionale.

În Republica Moldova, medicina muncii este reglementată de cadrul normativ. Pe 5 martie 2024, în Monitorul Oficial a fost publicat noul Regulament Sanitar privind supravegherea sănătății persoanelor expuse acțiunii factorilor profesionali de risc HG1079/2023 (legis.md). Conform noului regulament, procedura efectuării controalelor medicale a fost simplificată atât prin reducerea numărului de specialiști implicați, cât și prin modul de derulare a ei.

De ce aveți nevoie de servicii de medicina muncii?

Apelând la serviciile noastre de medicina muncii vă asigurați că angajații dumneavoastră sunt protejați, că riscurile pentru sănătatea lor sunt minimizate și că sunteți acoperit în ceea ce privește conformitatea legislație în vigoare. În plus, verificarea periodică a stării de sănătate a angajaților crește încrederea în companie și poate avea un impact pozitiv asupra stării de bine a  angajaților.

Cum vă poate ajuta Harper Medklnik?

La Harper Medklinik oferim o gamă largă de servicii de medicina muncii, pentru a răspunde nevoilor specifice ale companiilor. Avantajele colaborării cu Harper Medklinik:

  • controalele medicale periodice sunt organizate și în zilele de sâmbătă;
  • pentru investigații sunt utilizate dispozitive medicale ultramoderne;
  • fără cozi interminabile, beneficiați de o atitudine profesionistă și o atmosferă caldă;
  • orarul controalelor se stabilește de comun acord și reieșind din cerințele Dvs.;
  • controalele medicale periodice pentru anumite categorii de factori de risc pot fi efectuate și de echipa mobilă la sediul companiei.

De ce să alegeți Harper Medklinik?

Punem sănătatea pacienților noștri pe primul loc. Ne place să stabilim relații de lungă durată cu clienții noștri și să fim parteneri de încredere. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne angajăm să vă oferim servicii de înaltă calitate și să fim disponibili pentru orice întrebare sau solicitare venită din partea dumneavoastră.

Ne mândrim cu faptul că suntem prima clinică privată autorizată pentru a oferi servicii de medicina muncii în Republica Moldova, o dovadă în plus că avem o atitudine responsabilă și profesionistă vizavi de sănătatea pacienților noștri.

Prețul pentru investigarea unui factor de risc începe de la 500 lei, dar fiecare ofertă este individuală, reieșind din numărul factorilor de risc aferenți unei poziții, numărul de angajați ce vor efectua controlul ș.a.

Dacă solicitați o ofertă individuală sau aveți întrebări referitoare la medicina muncii, vă rugăm să apelați numărul 078 444 497 sau să ne scrieți la adresa info@harper.md.

Vă așteptăm cu drag!

 

Programare online       |       Programare prin Whatsapp       |    Programare la 078 444 457  

Jalba Olesea

Pediatrie

Tocarciuc Ina

Ginecologie.

Buianina Tatiana

Psihologie

Vreau să fac o programare

Lăsați-ne un număr de contact și vă sunăm imediat.

Consultație online Consultație fizică